Vloerrenovatie en -onderhoud

Uw vloer weer net zo mooi als toen hij net nieuw was?

Bert Luiken Parket renoveert uw houten vloer en brengt hem weer in zijn oorspronkelijke conditie. Op het gebied van onderhoud en renovatie van uw houten vloer is Bert Luiken Parket een expert. Schuren, lakken, oliën, kleuren, roken, borstelen, vrezen, uitstukken en aanheling behoren tot de mogelijkheden om uw vloer het best tot zijn recht te laten komen.

Onderhoudsproducten

Bert Luiken Parket werkt met kwalitatief hoogwaardige producten voor renovatie en onderhoud van uw houten vloer. Hieronder een aantal voorbeelden:

Osmo

Met de OSMO houtbeschermings-producten behoudt uw vloer zijn natuurlijke uitstraling, is slijtvast en bestand tegen water en vervuiling.

RigoStep

Vloeren kunnen op vele manieren worden afgewerkt, maar wie een blijvend mooie en duurzame bescherming zoekt, kiest voor Parketlak, Kurklak, Vloerlak of Skylt van RigoStep.

Aquamarijn

Toepassing van veilige, schone, natuurlijke materialen zorgt ervoor dat iedereen zich thuis en behaaglijk voelt. Aquamarijn draagt daar van harte actief aan bij.

Woca

Woca producten onderscheiden zich door hun eenvoudige verwerking en belichten de natuurlijke uitstraling van hout en is makkelijk te gebruiken.

Pallmann

Om uw vloer de juiste bescherming te geven kunt u ook de producten van Pallmann inzetten. Meer weten? Kom dan langs en wij geven u advies.

Bert Luiken komt vrijblijvend bij u langs om samen de vloer te bekijken of de schade op te nemen.

Maak een afspraak