Expert uit Lemele op het gebied van vloerrenovatie en -onderhoud

Uw vloer weer net zo mooi als toen hij net nieuw was?

Bert Luiken Parket renoveert uw houten vloer en brengt hem weer in zijn oorspronkelijke conditie. Op het gebied van onderhoud en renovatie van uw houten vloer is Bert Luiken Parket een expert. Schuren, lakken, oliën, kleuren, roken, borstelen, vrezen, uitstukken en aanheling behoren tot de mogelijkheden om uw vloer het best tot zijn recht te laten komen.

  • Houtenvloerrenovatie
  • Houten vloer renoveren
  • Vloer renoveren

Onderhoudsproducten

Bert Luiken Parket werkt met kwalitatief hoogwaardige producten voor renovatie en onderhoud van uw houten vloer. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden:

OSMO-houtbescherming

Osmo

Met de OSMO-houtbeschermingsproducten behoudt uw vloer zijn natuurlijke uitstraling, is deze slijtvast en bestand tegen water en vervuiling.

RigoStep

RigoStep

Vloeren kunnen op vele manieren worden afgewerkt, maar wie een blijvend mooie en duurzame bescherming zoekt kiest voor Parketlak, Kurklak, Vloerlak of Skylt van RigoStep.

Aquamarijn

Aquamarijn

Toepassing van veilige, schone, natuurlijke materialen zorgt ervoor dat iedereen zich thuis en behaaglijk voelt. Aquamarijn draagt daar van harte actief aan bij.

Woca

Woca

Woca-producten onderscheiden zich door hun eenvoudige verwerking en belichten de natuurlijke uitstraling van hout; daarnaast zijn ze makkelijk te gebruiken.

Pallmann

Pallmann

Om uw vloer de juiste bescherming te geven kunt u ook de producten van Pallmann inzetten. Meer weten? Kom dan langs en wij geven u advies.

Kan uw houten vloer een onderhoudsbeurt gebruiken? Bel dan Bert Luiken Parket voor een afspraak!

Neem contact op